A Bátor Zrt.

A Bátor Pénzügyi Zrt. 2000-ban jött létre. Tevékenységi körébe tartozik a számlakövetelések finanszírozása, valamint banki követelések vásárlása és a vásárolt követelések érvényesítése. Az alapítás óta eltelt időben a hazai faktorálási és követeléskezelési piac egyik jelentős szakmai múlttal rendelkező szereplőjévé vált. Cégünk székhelye 3530 Miskolc, Csengey Gusztáv utca 11. 1/1.

Célunk, hogy az ügyfeleink fizetőképességének figyelembevételével mindkét fél számára megnyugtatóan megtörténjen a tartozás rendezése, amelynek érdekében az ügyfelek önkéntes teljesítésével történő kiegyenlítést kívánjuk elősegíteni. Az egyedi fizetőképességet megvizsgálva magas színvonalú, az adósságrendezés minden részletére kiterjedő szakmai segítséget nyújtunk.

Abban az esetben, ha a tartozás rendezése érdekében nem történik meg az egyösszegű kiegyenlítés, vagy nem születik részletfizetési megállapodás, esetleg a megkötött megállapodás nem kerül betartásra, nem marad más lehetőségünk, mint a jogi-végrehajtási eljárás megindítása, lefolytatása. A Bátor Zrt. által folytatott eljárásokban az ügyfél lehetőségeit is előtérbe helyezve keressük a megoldásokat.

error: Másolás nem engedélyezett