Ha szeretné kifizetni

A tartozás egyösszegű rendezése 

Amennyiben egy összegben szeretné rendezni tartozását, kérjük, hogy ügyintézőjével, vagy ügyfélszolgálatunkkal (06-46/411-443) vegye fel a kapcsolatot a tartozás pontos összegéről, illetve a befizetés helyéül szolgáló számlaszámról, csekkről való egyeztetés érdekében.

A befizetést követően kérjük, hogy a befizetésről szóló igazolószelvény másolatát juttassa el

  • vagy a felszólító leveleken szereplő, ügyintézésre illetékes iroda faxszámára,
  • vagy e-mailben: batorzrt@batorzrt.hu címre,
  • postai úton a korábbi leveleinken megtalálható címre,

hogy az ügyben szükséges további intézkedéseket, az ügy lezárását minél gyorsabban megtehessük. A gyorsabb ügyintézés érdekében az ügyszám megadása szükséges.

A teljes tartozás kifizetése után kiállítunk az Ön számára egy ún. tartozásmegszüntető nyilatkozatot. Kérjük, hogy a nyilatkozatot legalább 5 évig őrizze meg.

Részletfizetés  

Amennyiben fennálló tartozására részletfizetést szeretne kérni, a levélhez mellékelt csekken fizesse be a megállapodás megkötéséhez szükséges összeget (melynek összege a levélben szerepel vagy előzetesen telefonon kérhet tájékoztatást). Ezt követően kérjük, hogy a kipostázott megállapodás egy aláírt példányát és az igazolószelvény másolatát juttassa el

  • a levélben feltüntetett faxszámra,
  • e-mailben: batorzrt@batorzrt.hu címre,
  • illetve postai úton a korábbi leveleinken megtalálható címre.

Kérjük, felmerülő kérdéseivel, illetve ha levelünk nem áll rendelkezésére hívja az ügyfélszolgálatunkat a 06-46/411-443 számon. A gyorsabb ügyintézés érdekében az ügyszám megadása szükséges.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy minőségbiztosítási okból a beszélgetéseket rögzítjük!

error: Másolás nem engedélyezett